Voorstellen

Mijn naam is Bettie Steutel, ik ben geboren in Groningen en woon nu al zo'n 20 jaar in de Zaanstreek. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. 

Al 20 jaar werk ik met veel enthousiasme en plezier in de administratieve sector. Na mijn opleiding aan de Leao ontdekte ik dat boekhouden mij goed lag en dat ik er veel plezier in had.

Hierna heb ik mijn vervolgopleiding aan het Kmbo gedaan waarin ik de administratieve richting heb gekozen. Mijn eerste stageplaats begon bij een aannemersbedrijf. Na mijn stage kreeg ik een vast contract en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de administratie.

Na zo’n vijf jaar werd ik kantoormanager bij een startend aannemersbedrijf. Dit was een hele uitdaging, een klein team en de volledige administratie lag in mijn handen.

Na 10 jaar als kantoormanager bij het aannemersbedrijf ben ik minder gaan werken, om zelf een administratiekantoor te starten. Eerst bij een vastgoedmaatschapij waar ik de huuradministratie verzorgde, daarna heb ik wederom de volledige administatie verzorgt bij een aannemersbedrijf waar ik enorm veel heb geleerd.

Met al deze ervaringen werd het tijd om mijn droom werkelijkheid te maken en ES Administraties verder uit te breiden.

Het is erg plezierig en dankbaar werk. Ik ben flexibel, creatief en precies maar bovenal is bij mij "de klant koning".